Nieuw voorleespakket: Verjaardag

   31/05/2024

Het thema van dit pakket is verjaardag, een dag vol bijzondere herinneringen en unieke momenten voor iedereen. Dit voorleespakket zit boordevol prachtige tekstfragmenten, liedjes, gedichten en andere toffe stukken. Perfect om samen te lezen en herinneringen tot leven te brengen.

Vrijwilligster Elisa heeft met veel zorg en enthousiasme de leukste fragmenten uitgezocht om samen te lezen. Ze deelt graag haar twee favoriete fragmenten:

"Hoewel ik niet per se geloof in horoscopen, vond ik het fragment over sterrenbeelden en geboortestenen uit 'Alles over je verjaardag' ontzettend boeiend. Het was leuk om te ontdekken wat mijn geboortesteen is en om te zien of de eigenschappen kloppen. Het is ook een geweldige manier om in een groepje te bespreken welke beschrijvingen passen en welke niet. Bovendien is de vormgeving van het boek prachtig," vertelt Elisa.

Daarnaast raadt Elisa 'Het onverjaardagscadeau' uit 'Alice in Spiegelland' aan. Want: "Waarom zou je maar één keer per jaar je verjaardag vieren als je elke dag je onverjaardag kunt vieren? Meer cadeaus en feest... Of wordt het dan toch minder speciaal als het elke dag feest is?"

Laat deze fragmenten, liedjes, gedichten en andere teksten een bron van inspiratie zijn om samen te lezen en te genieten. Download nu het voorleespakket en maak van elk moment een feestelijk en onvergetelijk voorleesmoment!

Wil je samen met Elisa op zoek gaan naar de beste fragmenten voor het volgende voorleespakket? Bekijk wat je kan doen en laat het ons weten via info [at] linc-vzw.be. We maken graag tijd voor jou!