Prijsaanpassing vanaf 1 maart

   20/02/2023

Om onze dienstverlening zo kwalitatief mogelijk te houden, zijn we genoodzaakt om onze prijzen aan te passen. Onze tarieven worden aangepast vanaf 1 maart. Je vindt nu al de nieuwe prijzen op onze website.

Wij glimmen van trots als je voor ons kiest bij het boeken van een workshop. We werken namelijk met veel passie aan o.m. workshops en trajecten op maat, waarvoor je bij ons terecht kan. We houden continu de vinger aan de pols en updaten ons aanbod met de regelmaat van de klok. Ons team breidt in 2023 ook uit, zodat we topkwaliteit kunnen garanderen.

Helaas staat daar tegenover dat de kosten (productinkoop, personeelskosten, opleiding etc.) stijgen. Ook de inflatie is een realiteit waar wij niet omheen kunnen. Daarom zijn wij genoodzaakt onze prijzen te verhogen. Niet spectaculair, verre van: het gaat om een prijsstijging van 5 procent. Maar door die prijsstijging creëren we ademruimte en kunnen wij als team blijven ontwikkelen, zodat jij meer dan ooit van de kwaliteiten binnen LINC kunt genieten.

Wij hopen op je begrip en willen ook nog eens benadrukken dat je bij het bestellen van vier of meer workshops geniet van een staffelkorting (-10%). We staan daarbij garant voor getrainde en enthousiaste vormingswerkers, evenals opgeleide en gemotiveerde vrijwilligers!

--- Werp een blik op ons aanbod ---