Artificiële Intelligentie

Wat?

Onze workshop over artificiële intelligentie (AI) wil deelnemers onderdompelen in de wereld van AI. De workshop omvat een inleiding tot de fundamenten van AI, waarbij we de deelnemers vertrouwd maken met de concepten, terminologie en de evolutie van AI-technologieën. Een belangrijk aspect daarbij is het creëren van bewustwording over de ethische en maatschappelijke implicaties van artificiële intelligentie.

Vervolgens zullen we enkele praktijkvoorbeelden delen van wat AI-technologieën zoals ChatGPT en DALL-E kunnen bereiken. We demonstreren hoe deze systemen in staat zijn om tekst en beelden te genereren. Tijdens deze interactieve sessie kunnen deelnemers zelf experimenteren met AI-tools en inzicht krijgen in hun potentieel. We zullen ook ‘best practices’ en richtlijnen delen voor het effectief en ethisch gebruik van AI in verschillende contexten.

 

Voor wie?

Onze workshop over artificiële intelligentie is ontworpen voor een breed scala aan deelnemers die hun begrip van AI willen verdiepen. Ook leken en enthousiaste beginners, die nieuwsgierig zijn naar de wereld van artificiële intelligentie, zijn meer dan welkom. Of je nu thuis bent in technologie of niet, deze workshop biedt een toegankelijke en boeiende leerervaring voor iedereen die zijn kennis over AI wil vergroten en de praktische toepassingen ervan in verschillende domeinen wil verkennen. Voorkennis is niet vereist, waardoor de workshop toegankelijk is voor een diverse groep mensen die geïnteresseerd zijn in de opkomende mogelijkheden van artificiële intelligentie.

 

Praktische informatie

Duur: 2,5 uur per workshop incl. een korte pauze.

Deelnemers: max. 20 deelnemers.

Benodigdheden

  • Een rustige ruimte (opstelling in halve cirkel waartussen de vormingswerker kan rondlopen)
  • Stekkerdoos
  • Beamer
  • Eigen smartphone of tablet van de deelnemers als ze die hebben
  • WiFi
  • De mogelijkheid om te projecteren

Prijs: € 420 en bijkomend € 0,37/km (verplaatsingskosten). 

Korting: - 10% korting bij een reeks van 3 (verschillende) geboekte sessies.

Meer info? Stuur een mail naar vorming [at] linc-vzw.be of bel naar 0493 40 09 07 (ma-vr, 9.00-17.00).

 

(Foto: mohamed_hassan (PxHere))

Bestelformulier Workshop